Θα πρέπει να έχετε την javascript ενεργοποιημένη για να δείτε αυτή τη σελίδα
en

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Logo

H εταιρεία «ΖΩΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μον.ΕΠΕ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ» (ESSENTIAL ORGANIC OILS LTD) είναι μια Ελληνική εταιρεία στο χώρο των Βιολογικών και φυσικών προϊόντων. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Α΄ΒΙΠΕ Βόλου, 5 χιλιόμετρα από την πόλη του Βόλου. Ολοκληρώσαμε πρόσφατα μια επένδυση σε υποδομές και εξοπλισμότης πιο προηγμένης τεχνολογίας, για την παραγωγή φυτικών αιθέριων ελαίων & εκχυλισμάτων. Η πηγή των προϊόντων μας είναι τα βότανα και λουλούδια του Πηλίου, αλλά και της υπόλοιπης Κεντρικής Ελλάδας, που είναι γνωστή για τη μοναδική και πλούσια χλωρίδα και την βιοποικιλότητά της.

Τα φυτά μας καλλιεργούνται βιολογικά, χωρίς την χρήση χημικών φαρμάκων και λιπασμάτων, υπό την αυστηρή επίβλεψη ειδικών επιστημόνων, με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και σταθερών χαρακτηριστικών.

Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τα οποία θα πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα.

Το μυστικό για την καθαρότητα και την ποιότητα, βρίσκεται στην Ελληνική φύση και στα αγροκτήματα, όπου είναι αταλάντευτη η αφοσίωση μας και η αγάπη για την καλλιέργεια των φυτικών προϊόντων και την σοδιά.

Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και με αυθεντικότητα που ξεχωρίζουν.

USDA ΔΗΩ